Hatter

O nama

             Selekt je osnovan 1990.godine, bavi se projektovanjem, inženjeringom i realizacijom prejekata, po principu “ključ u ruke” u oblasti automatike, automatskog upravljanja putem industrijskih računara, složenih industrijskih proizvodnih procesa, mašina, svih vrsta merenja kao i nadzora sistema sa akvizicijom podataka.

 

             Korišćenjem i integracijom najsavremenijih svetskih dostignuća i kvalitetnog izbora ugrađenih komponenti poznatih proizvođača u oblasti automatike, upravljanja, nadzora i akvizicije podataka, našim sistemima upravljanja omogućava se racionalno korišćenje ljudskih resursa, smanjenje škarta, povećanje produktivnosti, minimiziranje zastoja proizvodnje usled kvarova na opremi, a rezultat svega toga je vrhunski finalni proizvod.

 

             Vizija Selekt-a je da stalnim praćenjem svetskih trendova u oblasti elektronike, automatike i upravljanja održi visoko mesto u svojoj oblasti, ispuni postavljene standarde i zahteve kupaca, obezbedi efikasan i pouzdan rad, što vodi ka zadovoljenje osmišljemih zadatih ciljeva krajnjih korisnika opreme.

             U delu referenci je predstavljen samo deo od svih realizovanih projekata koji nas svrstavaju među vodeće sistem integratore.

                                                                                           Selekt-Automatika

 

D.o.o.”Selekt-Automatika”

Dobrovoljačka 3

21220 - Bečej

Srbija

Kontakt:

Tel:  +381-21-6912-469

Fax: +381-21-6917-499

E-mail: info@selekt-automatika.com

Oprema koju koristimo prilikom realizacije projekata je svetski renomiranih proizvođača: